Hakkımızda
2005 Mart ayında kurulmuş olan ST Danışmanlık, ERP uygulamaları geliştirme ve danışmanlığı konularında hizmet vermektedir. ST Danışmanlık genç ve dinamik kadrosuyla çok sayıda firmanın gelişimine başarıyla katkıda bulunmayı sürdürmektedir.
Beraber çalıştığı firmaları müşterileri olarak değil, iş ortakları olarak gören ST Danışmanlık’ın temel hedefi bilgi teknolojileri alanında oluşturduğu sürdürülebilir çözümler ile birlikte iş ortaklarına ulusal ve uluslararası rekabette avantaj sağlamaktır. ST Danışmanlık güvenilirliğini ve saygınlığını her şeyin üstünde tutmaktadır..
ST Danışmanlık bilginin gücüne ve paylaşımına değer veren bir firma olarak kendi bünyesinde, üniversitelerde, iş ortaklarında ve düzenlenen danışman eğitimlerinde çok sayıda kişiye bilgisini aktarmayı vazife edinmiş bir ERP okuludur.
ST Danışmanlık, şirketlerin ihtiyaçlarına göre sektör bazında ERP kurulum projeleri için proje yönetimi, danışmanlık, uyarlama, destek ve eğitim hizmetleri vermektedir. Aynı zamanda, kurulum öncesi ERP Seçim Süreci Danışmanlığı ve Yönetim Danışmanlığı da faaliyetleri arasındadır.
BİZİMLE İRTİBATA GEÇİNNeden ST Danışmanlık?
Beraber çalıştığı firmaları müşterileri olarak değil, iş ortakları olarak gören ST Danışmanlık’ın temel hedefi bilgi teknolojileri alanında oluşturduğu sürdürülebilir çözümler ile birlikte iş ortaklarına ulusal ve uluslararası rekabette avantaj sağlamaktır.
REFERANSLARIMIZNeden ERP?
ERP, (Enterprise Resource Planning /Kurumsal Kaynak Planlaması) işletmelerde mal ve hizmet üretimi için gereken işgücü, makine, malzeme gibi tüm kaynakların verimli bir şekilde kullanılmasını sağlayan bütünleşik yönetim sistemlerine verilen genel addır. Klasik bir ERP yazılımı işlem yapabilmek için bilgisayarın çeşitli yazılım ve donanımlarını kullanır. ERP sistemleri temel olarak değişik verilerin saklanabildiği bütünleşik bir veritabanı kullanırlar. ERP sayesinde, ihtiyaç duyulan tüm bilgiler bir veritabanında kurumsal çalışanların hizmetine sunulur. Klasik sistemde her departman kendi iş akışlarına uyumlu bilgisayar sistemleriyle çalışır. ERP bu farklılıkları bütünleşik bir yazılım mimarisiyle ve tek bir veritabanını kullanarak çalışacak şekilde birleştirerek operasyonel özellikleri ve ihtiyaçları farklı çok sayıda departmanın birbirleriyle iletişim halinde kolaylıkla bilgi paylaşımına imkan tanır.. ERP sistemlerinin en önemli özelliklerinden birisi de modüler bir yapıya sahip olması ve kurumların, ihtiyaçlarına göre kendilerine uyan modülleri bünyelerine monte etmeleridir. Modüller birbirinden bağımsız kurulabilseler de hepsi birbiriyle bütünleşik bir yapı içinde işlevlerini yerine getirir. Bir modüldeki veriler diğer bir modül için girdi olarak kullanılabilmektedir. Günümüzde tercih edilen ERP çözümleri paketin tamamını tek bir satıcıdan almak ya da farklı satıcılardan farklı modülleri birbirine entegre ederek en iyi karma (best of breed) yöntemi ile ERP sistemi kurmaktır.